Wist u dat Rainbow Cloud ook uitermate geschikt voor het integreren van Gebouw Beheer Systemen (GBS), Bedrijf Hulp Verlening (BHV), Alarmering, Slimme Camera’s, Deurintercoms, Slagbomen, Personen & Asset tracking en toegangscontrole?

Alcatel Lucent Enterprise heeft zijn Rainbow-communicatieplatform geüpgraded om de gebruikerservaring significant te verbeteren en geavanceerde interacties tussen grotere groepen mensen mogelijk te maken. Bekijk deze korte YouTube video om u zelf te overtuigen.

Alcatel-Lucent Enterprise, de wereldleider in zakelijke communicatie- en samenwerkingsoplossingen, heeft zijn cloudgebaseerde video- en communicatieplatform Rainbow ™ geüpgraded om de gebruikerservaring naar een nieuw niveau te tillen en geavanceerde interacties tussen grotere groepen deelnemers. In de afgelopen maanden heeft het wereldwijde Rainbow-platform een ​​dramatische groei in gebruik gezien, aangezien bedrijven en organisaties over de hele wereld de oplossing hebben aangenomen om de bedrijfscontinuïteit te behouden en tegelijkertijd veilig werken op afstand voor hun werknemers te garanderen tijdens de crisis. De verbetering van het platform zal de samenwerkingservaring voor Rainbow-gebruikers verder verbeteren en tegelijkertijd veilige werkmethoden en teamwerk ondersteunen tijdens sociale afstand. De evolutie van de gebruikerservaring draait om vier sleutelgebieden: ergonomie, videoconferenties, audioconferenties en tijdbeheer.