Telematch is kennispartner en integratie specialist voor communicatie- alarm- en bewakingssystemen in de Zorg.

Met meer dan 60 zorglocaties als klant is Telematch is dé kennispartner voor zowel de intramurale als de extramurale zorg. 

De vraag naar verpleging en verzorging verandert. Ouderen wonen langer zelfstandig thuis en hebben daardoor behoefte aan innovatieve zorg technologieën. Zorginstellingen staan onder druk en gebruiken nieuwe technologieën die medewerkers en clienten helpen ondersteunen. Als systeem integratie specialist kan Telematch met alle systemen werken en kan hierdoor objectief en onafhankelijk advies bieden. Soms is de keus welk systeem niet te nemen, nog belangrijker dan welk systeem wel.

Telematch begeleidt de zorginstelling na het opstellen van een grondige inventarisatie bij het maken van een keus uit het grote aanbod van zorgdomotica en slimme sensoren. Op vele locaties is te zien dat de implementatie van zorginnovaties goed blijken te werken. Ze maken de zorg bemensbaar, betaalbaar en veiliger.

Het nieuwste product die zowel client, medewerker als organisatie ondersteunen is SmarterCare Videobewaking.

  • Eigenschappen: 1 camera per kamer – privacy gewaarborgd – zelflerend systeem – geschikt voor dag en nacht – Betaalbaar en schaalbaar
  • Resultaat: verbeterde (nacht)rust client – Meer veiligheid voor client – Geen onnodige alarmen – Meer werkplezier medewerkers – Toegenomen efficientie.

CareMatch Geïntegreerde Zorg Platform

Telematch levert een geïntegreerde communicatie platform voor alle Zorg alarmeringen, organisatietelefonie, slimme sensoren, brand en gebouwbeheersysteem. Alles werkt binnen hetzelfde, open platform. Zorghuizen kunnen centraal gekoppeld en beheerd worden. De veiligheid van bewoners en medewerkerstevredenheid staan bij CareMatch voorop.

Telefonie en Bereikbaarheid

 

Telefonie en goede bereikbaarheid zijn essentieel in de Zorg. Goede bereikbaarheid van de organisatie en medewerkers op vast, Dect, mobiel of in de cloud is een zaak van goed afstemmen. Technologie moet betrouwbaar en gebruikersvriendelijk zijn. Telematch weet welke oplossing het beste past bij uw organisatie en uw medewerkers.

SmarterCare Video Bewaking

 

SmarterCare videobewaking is een uniek, innovatief alarmsysteem voor de intramurale zorg. De camera maakt geanonimiseerde opnames die het automatisch verstuurt in het geval van afwijkend gedrag. De camera detecteert uitstekend in het donker en beziet de hele kamer.

Leefcirkels

 

Leefcirkels geven dementerende bewegingsvrijheid. Door bewoners aan verschillende niveaus, leefcirkels (zones) te koppelen krijgen dementerenden een stuk bewegingsvrijheid terwijl de veiligheid gewaarborgd blijft. Het bewaken van deze cirkels gaat meestal aan de hand van een computerchip, bijvoorbeeld in de hak van de schoen of met een armbandje.

Toegangscontrole

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Optimaal Licht voor Dementerenden

Er zijn verschillende manieren van toegangsverlening die de veiligheid en efficiëntie verhogen. Voor de zorg zijn digitale sleutels, kaarten, app’s, slimme sensoren of een codepaneel de meest gebruikte oplossingen. Telematch biedt gedegen op de toekomst gericht advies waarbij kosten, beheer en gebruikersgemak voorop staan.

Zusteroproep Systeem en Slimme Sensoren

Elk merk Zusteroproep systeem kan Telematch leveren en aansluiten op geïntegreerde sensoren. De huidige verscheidenheid aan slimme sensoren, domotica en alarmeringen is groot. Betrouwbaarheid, bedieningsgemak en medewerkerstevredenheid staan bij Telematch voorop.