CareMatch

Geïntegreerd, Open Communicatie- en Alarmplatform voor de Zorg

Telematch volgt als service partner van vele zorg instellingen de veranderende zorg behoeften op de voet. Telematch kan alles leveren, van device tot netwerk. Alle zorg oplossingen hebben wij gebundeld in ons geïntegreerde CareMatch communicatieplatform. Zie ook onze Whitepaper CareMatch

De basis van het CareMatch concept is een systeem dat in staat is alle communicatie locatieonafhankelijk te integreren en te routeren. Door uitsluitend gebruik te maken van open standaarden is er de mogelijkheid om zowel alle bestaande als toekomstige apparatuur te kunnen integreren.

Voordelen van CareMatch

  • Betere contact en sociale controle door eenvoudig (beeld)bellen, met de mogelijkheid tot videoconsult op afstand tussen cliënt en zorgpersoneel. Maar ook tussen cliënten onderling of tussen cliënten, familie en mantelzorgers.
  • Geïntegreerde toegangscontrole middels video deurintercom.
  • Eén oplossing voor zowel intra- als extramurale zorg ondersteuning.
  • Videoalarm met behoud van de privacy van de client.
  • Geavanceerde videobewaking volledig toegespitst op het zorgprofiel van de cliënt. Indien een gebeurtenis gemeld wordt dan is dat met bijvoeging van een plaatje en/of videoclip van het moment van de gebeurtenis, waarbij de beelden volledig geanonimiseerd zijn zodat de privacy gewaarborgd is.
  • 100% certificatie van de alarmeringen.
  • Middels leefcirkels wordt een grotere bewegingsvrijheid voor de cliënt gecreëerd terwijl de veiligheid wordt geborgd.
  • Het CareMatch concept is als eenmalige aanschaf of als dienst beschikbaar.

De Casestudy van de Neynselgroep geeft een goede uiteenzetting van de gekoppelde zorg alarmerings- en communicatieplatform met validatie volgens NEN 2575 en 2564 I en II.

CareMatch Zorgoplossing

CareMatch in de praktijk

eHealth

Stichting Bilthuysen

Samen met business partner NEC leverde Telematch aan Stichting Bilthuysen (zorginstelling met 5 locaties voor ouderen en geestelijke zorg in Bilthoven e.o)., het geïntegreerde CareMatch zorgconcept.

“De geïntegreerde oplossing voor zowel onze intra- als extramurale alarmopvolging zorgt ervoor dat wij onze zorgverlening efficiënter kunnen organiseren en beter bereikbaar zijn” – Michael Woortman

Casestudy Stichting Bilthuysen

Stichting Wassenaarse Zorgverlening (SWZ)

Een innovatief gebruik van videoalarmering vindt plaats bij de Stichting Wassenaarse Zorgverlening (SWZ) voor ouderen en mensen met een lichamelijke- en verstandelijke beperking.

De videobewaking wordt via het IP-netwerk geïntegreerd binnen de communicatieserver. De videoanalyse software monitort en detecteert continu. Een foto en een kort videoclip wordt gezonden  naar de smartphone van de verzorgende. Zowel het plaatje als de videoclip is geanonimiseerd waardoor de privacy maximaal wordt gegarandeerd.