GSM Versterkers

Geen of slecht mobiel bereik?

GSM versterkers worden ingezet bij geen of slecht mobiel bereik die uw bedrijfsvoering beperkt. Met een site survey en metingen is exact te bepalen of en waar er sprake is van slecht mobiel bereik in uw gebouw. Mobiele communicatie is cruciaal voor vele bedrijfstakken. Door strengere isolatie eisen voor nieuwbouw en renovatie komt het steeds vaker voor dat een organisatie nauwelijks mobiel bereik heeft. Dat kan ook van negatieve invloed zijn op de prestaties van communicatiesystemen binnen uw organisatie die steeds vaker uitgerust zijn met een 3G/GSM/SMS module.

gsm versterkers telematch

SMART Repeaters

De door ons geleverde repeaters voldoen aan de allerhoogste eisen, die veel verder gaan dan de standaard R &TTE / ETSI eisen (basis voor CE markering). Slechte repeaters (breedband) en slecht geïnstalleerde repeaters veroorzaken veel storingen. Smart repeaters regelen zichzelf automatisch in en werken daarom echt storingsvrij.

Antennes

Ook de antenne keuze is belangrijk. Telematch beschikt over een breed assortiment van premium antennes voor zowel indoor als outdoor gebruik.