Vast en Mobiel Integratie

De integratie van vaste en mobiele telefonie maakt uw smartphone tot een volwaardig onderdeel van de telefooncentrale. Alle functionaliteiten die u met uw vaste toestel heeft, komen daarmee ook beschikbaar voor uw mobiel. Daarnaast zijn er nog extra voordelen, zoals:

Altijd en overal bereikbaar op hetzelfde telefoonnummer

Indien uw vaste en mobiele telefonie is geïntegreerd, bent u altijd op zowel uw vaste als mobiele toestel te bereiken. Ongeacht op welk telefoonnummer u wordt gebeld. Wanneer een gesprek op het vaste nummer niet kan worden beantwoord, dan wordt het gesprek automatisch en zonder extra kosten doorgeleid naar het mobiele toestel. Het maakt dus niet meer uit welk toestel wordt gebruikt.

Onderling gratis bellen en gunstige beltarieven

U belt gratis naar alle andere nummers die op het systeem zijn aangesloten. De integratie van vaste en mobiele telefonie zorgt ervoor dat alle nummers op dezelfde centrale zijn aangesloten. Dat betekent dat u met elk toestel dezelfde mogelijkheden heeft, maar ook dat u profiteert van dezelfde tarieven. Voor gesprekken met uw mobiele telefoon (naar binnen- én buitenland) gelden daarom dezelfde kosten als met een vaste lijn.

Mobiel bellen met uw vaste nummer

Wanneer u mobiel belt, kunt u zelf instellen welk telefoonnummer de ontvanger op zijn scherm ziet. Dat kan dus ook uw vaste nummer van kantoor zijn, zodat u overal bereikbaar bent op uw kantoornummer (zonder doorschakelkosten).