Zakelijke dienstverlening en Telematch

header_toepassing_zakelijkedienstverlening

De zakelijke dienstverlening is één van de snelst groeiende bedrijfstakken in Nederland. Inclusief het uitzendwezen telt de sector meer werknemers dan de gehele industrie. Het doel van Telematch is om deze snel groeiende bedrijfstak te bedienen met flexibele oplossingen en optimale bereikbaarheid.

Als ‘trusted advisor’ van deze sector hebben wij veel ervaring met het bieden van een compleet producten- en dienstenpakket voor vaste en mobiele telefonie, samenwerking (collaboration) en Informatie- en Communicatie Technologie (ICT). Als integratie specialist kunnen wij maatoplossingen bieden waardoor onze klanten hun concurrentievoordeel kunnen verbeteren.

Markten

Telematch in de praktijk

MVO Nederland

MVO Nederland (Kennisinstituut Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) heeft gekozen voor de Green VoIP communicatieplatform van Telematch. Dit zeer energiezuinige en duurzame platform maak het o.a. het Nieuwe Werken mogelijk.

MVO Nederland

Otto Workforce

Voor Otto Workforce in Venray, marktleider op het gebied van internationale arbeidsbemiddeling, is het van belang dat de bestaande telefooncentrale behouden blijft, terwijl een Interactive Voice Respons Systeem (IVR) keuzemenu gewenst is. Hiermee wordt de telefonische bereikbaarheid efficiënter & goedkoper.

Otto Workforce