Zakelijke Telefonie

Altijd bereikbaar zijn en tijd- en plaatsonafhankelijk kunnen werken, dat is wat u wilt. Er zijn al naar gelang de behoefte van uw organisatie legio mogelijkheden om te communiceren. Telematch luistert al meer dan 25 jaar naar wat de klant wil. Voor de een is dat bedrijfszekerheid tegen lage kosten, voor de ander staat het efficiënte werken of verschillende locaties en soms tijdzones voorop. Van innovatieve cloud oplossingen tot het in de lucht houden van een oud systeem, Telematch luister en levert.

Unified Communications & Collaboration

De oplossingen van Unified Communications & Collaboration maken het mogelijk om de bereikbaarheid beter te managen, plaatsonafhankelijk te werken en beter met elkaar te kunnen communiceren. Door deze oplossingen beschikbaar te maken op ieder apparaat betekent maximale flexibiliteit voor de gebruiker.

VoIP

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Vast/Mobiel Integratie

Indien uw vaste en mobiele telefonie is geïntegreerd, bent u altijd op zowel uw vaste als mobiele toestel te bereiken. Ongeacht op welk telefoonnummer u wordt gebeld. Wanneer een gesprek op het vaste nummer niet kan worden beantwoord, dan wordt het gesprek automatisch en zonder extra kosten doorgeleid naar het mobiele toestel. Het maakt dus niet meer uit welk toestel wordt gebruikt.

Contact Center

Klanten bellen of zoeken contact via e-mail, chat en/of social media. Business ConneCT Contact Center voorziet uw organisatie van één enkel contactpunt en routeert telefoontjes en multimediale contactverzoeken naar de juiste medewerker, waardoor wachttijden worden bekort en de motivatie van uw medewerkers toeneemt.

Camerabewaking, Alarmering en Mobilisatie

Richt uw processen beter in op het gebied van alarmering en mobilisatie met de alarmoplossingen van Telematch. Hierdoor gaat er nooit meer een melding verloren en wordt het juiste proces opgevolgd. Ook met de automatische beveiligingssoftware die op een camera draait is uw gebouw en terrein in veilige handen.

Mobiele Telefonie

Mobiele spraak en data speelt een grote rol in het effectief communiceren en interactieve samenwerken, wat essentieel is voor bedrijven en organisaties. Het beheer, de keuzemogelijkheden en de kosten zijn continue aan verandering onderhevig. Telematch werkt met alle providers en heeft de kennis om u gericht te adviseren.

GSM Versterkers

GSM versterkers worden ingezet bij geen of slecht mobiel bereik die uw bedrijfsvoering beperkt. Met een site survey en metingen is exact te bepalen of en waar er sprake is van slecht mobiel bereik in uw gebouw. Mobiele communicatie is cruciaal voor vele bedrijfstakken. Door strengere isolatie eisen voor nieuwbouw en renovatie komt het steeds vaker voor dat een organisatie nauwelijks mobiel bereik heeft.

Skype for Business

Met Skype for Business kunt u op elk device chatten, bellen, videogesprekken voeren, vergaderen op afstand, realtime documenten en presentaties delen en zien wie van uw collega’s wel of niet beschikbaar zijn. Zo kunt u wereldwijd met collega’s en klanten efficiënt informatie delen, communiceren en samenwerken.

Cloud Telefonie

Met telefonie uit de cloud heeft u locatie onafhankelijk toegang tot telefonie via het internet zonder investering in een vaste telefooncentrale. Het biedt dezelfde zakelijke mogelijkheden als een vaste telefooncentrale en heeft alle voordelen van een cloud dienst. Met telefonie uit de cloud bent u erg flexibel en altijd bereikbaar.