Unified Communications / Collaboration

Unified Communications & Collaboration is de verzamelnaam voor oplossingen die deze verschillende vormen van communicatie bundelen in één oplossing.

De oplossingen van Unified Communications & Collaboration maken het mogelijk om de bereikbaarheid beter te managen, plaatsonafhankelijk te werken en beter met elkaar te kunnen communiceren. Door deze oplossingen beschikbaar te maken op ieder apparaat betekent maximale flexibiliteit voor de gebruiker.

Unified Communications & Collaboration functionaliteiten

Chatten, bellen, videogesprekken voeren, vergaderen op afstand, realtime documenten of presentaties delen en zien wie van uw collega’s wel of niet beschikbaar zijn (Presence). Functionaliteiten die benodigd zijn om eenvoudig en effectief te kunnen werken, waar en wanneer u maar wilt. De specialisten van Telematch kunnen samen met u onderzoeken welke functionaliteiten van meerwaarde voor uw organisatie zijn en hoe dergelijke functionaliteiten het beste binnen uw organisatie kunnen worden geïmplementeerd.

RAINBOW

De nieuwe Cloud UC&C-oplossing van Alcatel-Lucent

Rainbow biedt u een gratis UC&C-pakket aan dat chat, audio- & videocall en filesharing tussen werknemers kosteloos mogelijk maakt. Daarnaast voorziet het ook een hybrid connection met uw Alcatel-Lucent telefooncentrale en Skype For Business.

Voornaamste kenmerken

  • Bevordert samenwerking tussen verschillende teams
  • Verbeterde mobiliteit van off-site gebruikers waardoor uw medewerkers op elk moment en overal verbonden zijn met hun collega’s
  • Wireline/draadloze toestellen en efficiënte desktops om de productiviteit te verhogen
  • Professionele begroeting voor een verhoogde klanttevredenheid
  • Kostenreductie door vereenvoudigde netwerkinfrastructuur. Eén infrastructuur voor zowel spraak als data.

Voordeel van UCC

Web conference - business people having online meeting

Met de Business ConneCT UCC, kunnen medewerkers eenvoudig audio en video conferencing toepassen, waar ze ook zijn. Via pc’s, iPads , mobile telefoons en tablets kunnen schermen en bestanden gedeeld worden en Bring Your Own Device (BOYD) geïmplementeerd.

Verbeter uw bedrijfsvoordeel in de Cloud. De mogelijkheid om samen te werken, over functionele en organisatorische grenzen heen, wordt een steeds kritischer component van succes.

Whitepaper (Forbes Insights)