Telefonie en Bereikbaarheid

Telefonie en goede bereikbaarheid zijn essentieel in de Zorg. Goede bereikbaarheid van de organisatie en medewerkers, vast, mobiel of in de cloud, moet gewaarborgd worden.

Integratie Specialist

Telematch verzorgt zowel de telefooncentrale, servers, vast, mobiel of hosted telefonie. Als integratie specialist weten hoe belangrijk de keuze van uw telefoonplatform is. Alle bijkomende functionaliteiten die benodigd zijn om een brede organisatie efficiënt te managen zoals Unified Communications worden door Telematch aangeboden.

Ondersteunend en Adviserend

Een open en geïntegreerde communicatieplatform waar verschillende applicaties, ook in de toekomst, aan gekoppeld kunnen worden, kenmerkt de aanpak van Telematch. Telefonie is maatwerk. Elke functie, op bijvoorbeeld administratief, medisch, verzorgend of anderszins kan optimaal ondersteund worden op vast, Dect, softphone ( via de computer) of mobiele telefoon. Telematch kan hierbij een ondersteunende en adviserende rol spelen.

Als vertrouwde serviceleverancier van vele zorginstelling weten wij als geen ander hoe belangrijk toekomstgericht advies en goede service is. Het sterk groeiende aanbod van nieuwe technologieën en vergaande integratie van ICT systemen maakt dat de telefooncentrale een belangrijk spil is die bewaakt moet worden.