Mobiele Telefonie

Goede service, advies en ruime keuzemogelijkheden zijn de voorwaarden voor goed mobiel beheer. In de afgelopen jaren zijn de mobiele spraak- en data abonnementen behoorlijk veranderd net als de behoeftes van bedrijven en  organisaties. De kosten met betrekking tot voice en data zijn continue aan verandering onderhevig. Dit biedt voor veel gebruikers kansen. Telematch heeft de kennis en de keuzemogelijkheden om u gericht te adviseren.

Telematch werkt met vele aanbieders van mobiele telefonie

Bij het afsluiten van mobiele abonnementen moet u rekening houden met verschillende factoren: het belgedrag van en naar mobiele en vaste telefoonnummers, de totale gespreksduur en de mate van (inter)nationaal bellen. Bij de keuze van een abonnement moet toenemend rekening worden gehouden met integratiemogelijkheden.

Service en mobiel beheer

Snelle service om Sim kaarten te kunnen activeren of deactiveren en het bijhouden en monitoren van alle mobiele abonnementen. Organisaties weten hoe belangrijk het is om hierbij goed ondersteund te worden. Daarbij zijn een toenemend aantal bedrijfs functionaliteiten verbonden met een mobiel netwerk. Bedrijfszekerheid is hierbij het kernwoord. Telematch weet als system integrator hier alles van.

Mobile only

Steeds meer organisaties kiezen ervoor om hun medewerkers alleen nog met een mobiel toestel uit te rusten. Door het toevoegen van apps op mobiele devices worden steeds meer functionaliteiten aan gebruikers geboden.

Scan

Telematch kan uw mobiele gebruik in kaart brengen en toetsen aan de wensen van de organisatie. Door eerst goed uit te vragen en te inventariseren krijgt u een gedegen advies die toegespitst is op uw organisatie.