Camera Bewaking, Alarmering en Mobilisatie

Of het nu gaat om verpleegoproep, persoonsbeveiliging, BHV, brandmelding of een technisch mankement uit uw machinepark, op het moment dat zich er een calamiteit voordoet binnen uw organisatie wilt u dat deze zo snel en zo goed mogelijk door de juiste personen (en/of systemen) wordt opgevolgd. Met Telematch Alarm App bent u overal en altijd bereikbaar voor alarmeringen.

Beter Ingerichte Processenalarm man down

De oplossingen van Telematch op het gebied van alarmering en mobilisatie zorgen ervoor dat uw processen beter kunnen worden ingericht. Hierdoor gaat er nooit meer een melding verloren, wordt het juiste proces opgevolgd en beschikt men altijd over de juiste informatie.

Integratie van Communicatiestromen

Door verschillende communicatiestromen met elkaar te integreren, gecombineerd met een groot gebruikersgemak, zorgen wij ervoor dat meldingen sneller en beter kunnen worden opgevolgd.

Open Standaarden

Doordat onze oplossingen uitsluitend gebaseerd zijn op open standaarden kunnen zowel uw huidige als toekomstige oplossingen worden geïntegreerd. Hiermee wordt de flexibiliteit en efficiëntie sterk vergroot en zijn bovendien uw investeringen duurzaam.

Telematch als Trusted Advisor

Telematch treedt al jarenlang op als ‘trusted advisor’ het gebied van alarmering en mobilisatie. Door onze grote ervaring met alarmering en mobilisatie kennen wij de oplossingen in de markt en kunnen u daarom goed adviseren welke oplossing het beste past bij uw organisatie. Uw keuzevrijheid staat daarbij voorop.

“Steeds vaker zetten zorgorganisaties ICT in om cliënten beter te ondersteunen, extra veiligheid te bieden en om zorgprocessen beter te laten verlopen. Het maken van een keuze en het implementeren van ICT toepassingen in de zorg is een complex traject dat voor veel zorgorganisaties nieuw is.”         (prof. dr. van Montfort, voorzitter ActiZ)

Borg uw Veiligheid

Telematch Alarmserver

Met de inzet van de alarmserver van Telematch binnen uw communicatieplatform kunt u op elk device alarm oproepen ontvangen, borgen en afhandelen. Vaak voorkomende gebeurtenissen kunnen binnen een eigen protocol automatisch gemeld en afgehandeld worden. Mankracht en kosten worden efficient gemanaged. Bovenal kan een noodgeval of crisis geborgd worden.

Alarmoproepen via Telematch alarmserver

Camera essentieel in hedendaagse beveiliging

Video analyse met hoge nauwkeurigheid en hoge betrouwbaarheid is nodig om de operationele inzetbaarheid van camera-informatie groter te maken zonder dat daarvoor meer mensen worden ingezet. Dit kan op het gebied van vuur- en rookdetectie, gezichtsherkenning, bewegingsdetectie of afwijkend gedrag. Houdt toezicht op uw terrein, gebouw of bezittingen middels nauwkeurig in te stellen beveiligingssoftware op de camera.

Telematch toegangcontrole