Zorg en Telematch

header-2-alt

Telematch kan als geen ander de lessen van de inzet van slimme zorgcommunicatie, (video) bewakingleefcirkels en toegangscontrole binnen de zorgsector profijtelijk inzetten voor cliënt, medewerker en organisatie.

Met vele tientallen zorglocaties in service weten wij precies welke uitdagingen er spelen in de dagelijkse praktijk van de extra- en intramurale zorg. Telematch verzorgt zowel de implementatie van nieuwe systemen en technologie, integratie met bestaande systemen als service op oude als nieuwe systemen.

Als ‘trusted advisor’ van zorginstellingen helpen wij wensen te inventariseren en de beste vertaalslag te maken naar toekomstbestendige keuzes die de veiligheid, efficiëntie en medewerkers-tevredenheid structureel helpen verhogen.

CareMatch: onze communicatie oplossing voor de zorg

Lees verder op Oplossingen / CareMatch.

Markten

Telematch in de praktijk

Van Neynsel

“De koppeling en integratie van de telefonie-, brandmeld- en zusteroproepsystemen biedt ons een eenduidig communicatie- proces, betere zorgopvolging en efficiënter personeelsinzet” – Peter Vermeiren, Financieel Directeur Van Neynsel

Lees de case study Van Neynsel (PDF).

Stichting de Bilthuysen

“De geïntegreerde oplossing voor zowel onze intra- als extramurale alarmopvolging zorgt ervoor dat wij onze zorgverlening efficiënter kunnen organiseren en beter bereikbaar zijn” – Michael Woortman, Stichting De Bilthuysen

Lees de case study Stichting de Bilthuysen (PDF).

Zonnehuisgroep Amstelland

Zonnehuisgroep Amstelland biedt alle vormen van ouderenzorg, van thuiszorg tot intensieve verpleeghuiszorg aan ongeveer 1800 cliënten. Alle locaties van de groep zijn aangesloten op het centrale CareMatch systeem.

Het geïntrigeerde communicatiesysteem faciliteert alle oproepen en zet de alarmeringen, ook het (stil) brandalarm, door naar DECT of mobiel. De opvolging wordt gemonitord. Videoconsult, domotica engebouwbeheersystemen zijn geïntegreerd.

Zonnehuisgroep Amstelland →