Totaalleverancier ICT Communicatie Oplossingen en Systeem Integratie

Voor Telematch is techniek geen doel, maar een middel om onze klanten te helpen bij het verbeteren van de bereikbaarheid, samenwerking en veiligheid. Als totaalleverancier op het gebied van ICT communicatieoplossingen kijken wij al bijna 25 jaar verder dan alleen onze eigen oplossingen en zijn wij de juiste gesprekspartner voor elk communicatievraagstuk. Telematch is systeemintegratie specialist die de veiligheid en bereikbaarheid van uw organisatie optimaliseert.

Telematch begeleidt haar klanten na het opstellen van een grondige inventarisatie bij het maken van een keus uit het grote aanbod van communicatie- en ICT systemen, slimme sensoren en applicaties.  Specifiek voor de zorg heeft Telematch haar CareMatch oplossingen ontwikkeld die tegemoet komen aan alle zorgcommunicatie wensen. Met open standaarden, flexibel en schaalbaar, zijn de CareMatch oplossingen inmiddels gerealiseerd bij vele tientallen zorgorganisaties.

Telematch is lid en tevens huisleverancier van het Communicatie en UCC platform van MVO Nederland. Dit duurzame en zeer energiezuinige VoIP platform maakt Het Nieuwe Werken bij MVO Nederland volop mogelijk.

Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie  nederland-ict_logo.