Zusteroproep Systeem en Slimme Sensoren

Elk merk Zusteroproep systeem kan Telematch leveren en aansluiten op geïntegreerde sensoren. Maar soms hoeft een ZO systeem helemaal niet ingezet te worden. Direct werken met slimme sensoren kan ook.

Lange Levensduur

ZO systemen hebben een lange levensduur. Handhaving van de bestaande apparatuur levert vaak  kostenbesparing op. De keuze voor een IP ZO systeem heeft weer andere voordelen. Telematch kan u als kennis partner maatwerk advies geven over uw keuzemogelijkheden. Belangrijk uitgangspunt voor Telematch is dat de meeste sensoren draadloos kunnen worden aangesloten op de zorgunit van het zusteroproepsysteem.

Voordelen van Geïntegreerd Systeem

Breed Assortiment

Een breed assortiment van geavanceerde sensoren voor de intra- en extramurale zorg, proactieve communicatie en risico management voor de gezondheidstoestand van een persoon in de huiselijke of zorgomgeving, 24 uur, 7 dagen per week.

Direct Spraakcontact

Direct spraakcontact met zorgverlener. Deze oplossing waarborgt op betrouwbare wijze de dialoog van mens tot mens, overal en op elk gewenst moment.

Sensoren

Medaillon (als standaard) alarmmelder. Telecare sensoren, zoals de draadloze bedmat, bewegingsdetectie en vele andere sensoren kunnen aangesloten worden op het zusteroproepsysteem.

Op Afstand

Afhandeling en notificatie van de zorgoproep kan op afstand tot stand komen. Elke handeling of alarmering wordt geregistreerd en opgeslagen in de centrale server.

NEN2575 bij Brand

Ontruimingsalarm conform de NEN2575 norm bij brand.

Hartslag- en bloeddrukmeting

Additionele koppelingen met andere zorgoplossingen zijn mogelijk. Denk aan preventieve zorghandelingen, zoals hartslag- en bloeddrukmeting.