Toegangscontrole

Toegangsbeheer is belangrijk in de zorg. Bewoners, medewerkers en bezoekers, aan iedere gebruiker dient wel of juist geen toegang te worden verleend.

dwaalpeventie telematch

Er zijn verschillende manieren van toegangsverlening die de veiligheid en efficiëntie verhogen. Voor de zorg zijn digitale sleutels, kaarten, app’s, slimme sensoren of een codepaneel de meest gebruikte oplossingen. Telematch biedt gedegen op de toekomst gericht advies waarbij kosten, beheer en gebruikersgemak voorop staan.

Koppeling Toegangscontrole en Beeldtelefonie

De deurtoegang kan gekoppeld worden aan de telefooncentrale die de oproep doorzet naar een vast toestel, Dacht of mobiel. Voor de Dect en de mobiele gebruikers wordt de voordeur melding direct op de telefoon zichtbaar. Op de display is te zien welke deur geopend dient te worden. Tevens kan d.m.v. beeldtelefonie een open spreek en luister verbinding tot stand komen waarbij buiten sprake is van een camera en binnen een beeldscherm. Wanneer toegang wordt verstrekt, wordt de deur via de telefoon geopend.

toegangscontrole telematch

Draadloze toegangscontrole

Online toegangscontrolesystemen communiceren draadloos of bekabeld via een netwerk. Medewerkers kunnen eenvoudig toegang krijgen tot een bepaalde ruimte. Het grote voordeel van online

toegangscontrolesystemen is dat de deurstatusinformatie altijd up-to-date is en direct is op te vragen.

Deuren draadloos integreren in uw bestaande toegangscontrolesysteem

De aanschaf van een toegangscontrolesysteem is een relatief hoge investering mede door bekabeling en installatiekosten. Dankzij de draadloze technologie is er voortaan geen bekabeling meer nodig. Mechanische deuren kunnen met behulp van deze veilige, draadloze oplossing eenvoudig geïntegreerd worden in nieuwe of bestaande toegangscontrolesystemen.

Mogelijke integratie met andere zorgsystemen

De toegangscontrole oplossingen maken gecontroleerde toegang voor u mogelijk. Oplossingen die met u meegroeien: systemen zijn vaak gemakkelijk te upgraden of uit te breiden. De integratie met andere zorgsystemen is een belangrijk aandachtspunt.