Het St. Anna Ziekenhuis, gevestigd in Geldrop en Eindhoven, laat voor de patiënten telefonie een Business Connect Call Center bouwen zodat alle poli’s beter bereikbaar zijn.

Business ConneCT garandeert dat een klant die belt, meteen de eerste keer de juiste persoon bereikt. Elke medewerker, waar dan ook, kan als telefonist optreden of als een virtuele call centre agent en tegelijkertijd de eigen taken blijven doen. Business ConneCT geeft medewerkers controle over hoe en wanneer ze bereikbaar zijn, via welk apparaat – op de werkplek, thuis en onderweg.

 

Telefonisten en contact center agenten kunnen hun taken combineren en onderling opvangen en zo een efficiënte manier van werken creëren. Medewerkers beheren hun eigen gesprekken, die zonodig kunnen worden doorgezet naar de receptie of de voicemail. Waardevolle informatie is beschikbaar voor collega’s over bereikbaarheid en aanwezigheid, waardoor onnodig wachten of terugbellen wordt voorkomen.