innovaphone IP111Nieuw, mooi compact eindtoestel voor iedere kantooromgeving: innovaphone IP telefoon IP111

innovaphone, specialist op het gebied van IP telefonie en Unified Communications, brengt een nieuw eindtoestel op de markt. De IP111 is de laag geprijsde aanvulling op de design telefoons IP222 en IP232, de lijn van innovaphone telefoontoestellen die met de „red dot award: product design“ bekroond is.

De doelgroep voor deze nieuwe telefoon zijn zakelijke gebruikers voor wie zowel intuïtieve bedienbaarheid als de beschikbaarheid van alle Unified Communications functionaliteiten van belang zijn

De IP111 maakt direct indruk met zijn stabiele, hoogwaardige afwerking en zijn ergonomische vormgeving. Qua prestatie richt het toestel zich op de wat meer eisende gebruiker: het toestel biedt de nieuwste features voor telefonie en Unified Communications. Het grote kleurenbeeldscherm (320 x 240 pixels) en de 12 multi-functietoetsen zorgen voor een perfecte uitvoering van het intuïtieve bedieningsconcept van de nieuwe lijn van innovaphone IP telefoons. Net als bij de design telefoons wordt de gebruiker comfortabel door de verschillende functies geleid.