NAC AP400SNEC lanceert nieuwe generatie IP DECT met AP400 serie basisstations en nieuwe toestellen NEC introduceert de volgende generatie IP DECT bedrijfscommunicatie met basisstations (Access Points) en draadloze toestellen die gebruik maken van de nieuwe CAT-iq (Cordless Advanced Technology – internet and quality) standaard.

Voortbouwend op bewezen DECT-technologie, is CAT-iq de volgende doorbraak in draadloze telefonie, dat HD-spraak en datadiensten in combinatie met IP-DECT draadloze communicatie mogelijk maakt.
 AP400 Serie: uitgebreid met CAT-iq
Met de IP DECT AP400 serie Access Points introduceert NEC een volledig nieuw platform voor CAT-iq functionaliteit. CAT-iq maakt breedband audio mogelijk die zorgt voor superieure geluidskwaliteit.

De serie Access Points (basisstations) begint met de AP400S, gericht op kleine bedrijven.

De AP400S biedt perfecte integratie met NEC’s communicatie servers voor het MKB en kunnen tegen een zeer aantrekkelijke prijs in een configuratie tot 4 Access Points samengesteld worden. De volgende in de serie is AP400C, ontworpen voor kleine tot middelgrote bedrijven, terwijl de AP400 geschikt is voor grotere organisaties en netwerken. De AP400-serie is compatibel met alle NEC IP communicatieservers, evenals met vele systemen van andere merken die gebaseerd zijn op standaard SIP-interfaces.

G266 en G566 – innovatieve nieuwe functies en superieur geluid
NEC’s nieuwe G266 handset is een mobiele telefoon met professionele mogelijkheden zoals centrale telefoongids, luidspreker en persoonlijk alarm. De G566 is een geavanceerd toestel met groot verlicht kleuren LCD-display met uitgebreide berichten- en alarmeringsmogelijkheden ter ondersteuning van workflows en veiligheidsscenario’s in bijvoorbeeld hotels en zorginstellingen.

Beide handsets bieden CAT-iq HD-Voice (G.722) en leveren, in combinatie met de nieuwe AP400-serie Access Points, verbluffend goede geluidskwaliteit die de gebruikerservaring aanzienlijk verbetert, in het bijzonder voor intensieve telefoniegebruikers in situaties met meer omgevingsgeluid en in handsfree modus (loud speaking).

Het robuuste IP DECT I755 toestel maakt ook deel uit van het assortiment en is voorzien van een extra stevig ontwerp voor gebruik in potentieel veeleisende omgevingen. De M155 Messenger is een geavanceerd messaging-toestel dat zeer compact en gemakkelijk te dragen is (bijv. om de pols). Met alarmering, tekstberichten en spraakcommunicatie biedt het personeel en patiënten optimale veiligheid en maximale bewegingsvrijheid en comfort.