Neem nu afscheid van uw ISDN en kies voor VoIP. Telematch adviseert haar klanten sinds begin 2017 om over te stappen op VoIP. telematch VoipWij begeleiden elk bedrijf zodat de overstap probleemloos verloopt. Vanaf 1 september 2019 zullen enkelvoudige en meervoudige ISDN1/2 en meervoudige PSTN niet meer beschikbaar zijn voor klanten van KPN. Voor ISDN15/20/30 geldt dat KPN deze dienstverlening tot 1 januari 2021 blijft ondersteunen. De voordelen van VoIP zijn tegenwoordig zo evident dat het bedrijfsleven nu massaal overstapt. Met een SIP Trunk betaalt u per telefoonnummer of reeks van telefoonnummers. ISDN en analoge nummers kunnen met nummerbehoud worden opgenomen in één SIP Trunk. Hieronder een opsomming van de voordelen van VoIP:

  • Forse besparingen op zakelijke telefonie kosten
  • Gratis onderling bellen met collega`s
  • Beheerkosten ISDN netwerk vervallen
  • Extra beveiliging tegen hackers
  • Flexibiliteit in bereikbaarheid, nummers zijn niet gebonden aan vaste locaties
  • Extra functionaliteiten.