UITDAGING

Intensieve en goed geoliede communicatie is voor farmaceutische groothandel Orly Pharma van essentieel belang. Dagelijks ontvangt de organisatie heel veel inkomend verkeer met aanvragen voor productleveringen. Ook bij het zoeken naar leveranciers van geneesmiddelen speelt communicatie een essentiële rol. Functionaliteit en stabiliteit van Orly’s bestaande communicatieplatform bleek onvoldoende om de verdere groei van de bedrijfsactiviteiten te faciliteren. De COVID-19 epidemie met de noodzaak tot werken op afstand noopte de organisatie in 2021 tot verdere flexibilisering van de communicatie-infrastructuur.

OPLOSSING

Samen met Business Partner Telematch inventariseerde Orly Pharma de behoeften en verkende de verschillende mogelijkheden in de markt. Orly Pharma zat niet te wachten op enorme implementatietrajecten en Telematch maakte het proces heel handzaam. De UNIVERGE BLUE Cloudoplossing van NEC kwam als beste uit de bus. Naast de functionaliteit van de oplossing zelf waren ook de gedegenheid en stabiliteit van NEC en lntermedia, de strategische partner van NEC voor CLOUDSERVICES, doorslaggevende factoren. De praktische implementatie door Telematch van de UNIVERGE BLUE Cloud oplossing met 30 CONNECT ESSENTIAL en CONNECT PRO licenties verliep uitermate vlot en volledig naar wens.

“ Thanks to UNIVERGE BLUE CONNECT, we can now do considerably more with the same number of people. Integration with our CRM system provides our agents with extensive information when handling customer requests and makes
the entire process much smoother. The excellent reporting also enables us to further fine-tune our processes.”

Ruud Schulpen, Head of Finance