Unified Communications & Communication Platform As a Service

Efficiënt zakelijk communiceren in een digitaal tijdperk

Alcatel Rainbow Cloud verbindt mensen en systemen in een cloud-gebaseerde werk- omgeving voor zakelijke gebruikers en contacten. Rainbow is een op samenwerking gerichte Unified Communication as a Service en Communication Platform as a Service. De hybride Cloud-oplossing voorziet in de specifieke behoeften van eindgebruikers in het MKB. Mobiliteit moet rendabel zijn, maar ook een standaard voor geïntegreerde unified
communications aan bedrijven met complexe ICT-omgevingen bieden.
De Rainbow services werken op alle type toestellen: desktop (PC/Mac en web) en smartphone (iOS en Android). Rainbow kan gekoppeld worden aan ALE OXO Connect en OmniPCX Enterprise, maar ook aan IP PBX-systemen van derden.

Integratie van uw bestaande PBX en snelle acceptatie van uw medewerkers

Ook IP PBX systemen van anderen en platvormen zoals PC Windows, MAC en web-based clients worden ondersteund. Met de gebruiksvriendelijke Rainbow app kunnen medewerkers met een muis-klik zelf hun eigen bereikbaarheid regelen (mobiel, vast, PC, anders…). Men is steeds bereikbaar is onder één en hetzelfde nummer. Uiteraard is het ook mogelijk om andere devices aan te melden zoals IP-telefoons,

alcatel-lucent rainbow telematch

vergadertelefoons en analoge toestellen. Het externe telefonie verkeer is inbegrepen in de dienst. Rainbow Cloud wordt geboden vanuit datacenters op vrijwel alle continenten. Het is een beschikbare (99,91% uptime) en uiterst veilige dienst, compliant met vrijwel alle geavanceerde data protectie regelgeving (GDPR, HDS etc.) en is gebaseerd on 100% ALE technologie. Rainbow Cloud kenmerkt zich als een open en flexibele oplossing en is zodoende uitermate geschikt voor toekomstige Internet of Things integraties. Het beheer is éénvoudig en web-based.

Agile Mobility

Reageer direct op je zakelijke relaties – waar je ook bent en via elk device. Met Rainbow heb je overal en altijd toegang tot je zakelijke contact gegevens. Medewerkers kunnen via de Rainbow app en zonder VPN chatten, bellen, videobellen, bestanden delen en het scherm delen met hun contacten en realtime alle communicatie onder controle houden via hun laptop of smartphone.

Agile Mobilty

Agile Mobility

Alcatel Rainbow Cloud

Rainbow Cloud is uitermate geschikt voor Internet of Things integraties

Reageer direct op je zakelijke relaties – waar je ook bent en via elk device. Met Rainbow heb je overal en altijd toegang tot je zakelijke contact gegevens.

Medewerkers kunnen via de Rainbow app en zonder VPN chatten, bellen, videobellen, bestanden delen en het scherm delen met hun contacten en realtime alle communicatie onder controle houden via hun laptop of smartphone.

Rainbow Cloud kenmerkt zich als een open en flexibele oplossing en is zodoende uitermate geschikt voor toekomstige Internet of Things integraties en mobiel beheer.